بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، مریم حاجیابراهیمی در خصوص چهارمین نشست میز تخصصی نساجی سنتی استان گلستان که روز یکشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی مرتبط، فعالان گردشگری، مشاوران، کارشناسان و فعالان حوزه نساجی سنتی و بهمنظور بررسی و اتخاذ راهکارهای مناسب برای رفع چالشها و مشکلات موجود در این رشته شاخص صنایعدستی استان در محل کاخموزه گرگان برگزار شد، گفت: نساجی سنتی گلستان با توجه به ظرفیت نوغانداری و تولید ابریشم و همچنین فعالیت هنرمندان فراوان، مزیت رقابتی این استان در حوزه صنایعدستی محسوب میشود و از اینرو تلاش میکنیم زمینه توسعه این هنرصنعت را در سطح استان فراهم کنیم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی گلستان یادآور شد: استان گلستان با برخورداری از حدود ۳۵۰۰ هنرمند فعال در رشته نساجی سنتی، نیازمند تأمین مواد اولیه مناسب تولید است که این نیازمندی، با تحقق فرآوری ابریشم در استان و جلوگیری از خام فروشی پیله تر ابریشم برآورده خواهد شد.
او گفت: میز تخصصی نساجی سنتی باهدف سامان بخشیدن به مشکلات هنرمندان این صنف در مواردی چون تأمین و فراوری مواد اولیه، کیفیت در بافت، استانداردسازی ابزار و دستگاهها، بازار فروش و در نهایت توسعه و تأمین زنجیره ارزش در نساجی سنتی شکل گرفته است و بهصورت مستمر و پیوسته تشکیل خواهد شد.
حاجیابراهیمی خاطرنشان کرد: مهمترین بخش فعالیت میز تخصصی نساجی سنتی شناسایی چالشها و دغدغههای این حوزه و ارائه راهکار با استفاده از ایده و نظر هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی، نمایندگان دستگاههای اجرایی و فعالان حوزه گردشگری است.
او افزود: در این جلسات با گردآوری دستگاههای اجرایی مرتبط و همچنین فعالان حوزه گردشگری در تلاشیم گامهای مؤثری در رشد و ارتقا کمی و کیفی این گروه رشته برداشته شود.
انتهای پیام/
نظر شما